16. jan, 2016

DRA TIL HELVETE UT AV LANDET MITT!!! FORBANNA PAKK!!!!

Kom over dette innlegget i en Fb-gruppe, og må si at jeg forstår folk som skriver et så sterkt innlegg. Når man ser hvordan div.flyktninger oppfører seg når dem er kommet til et trykt land som Norge er.

JEG SITTER MED GRÅTEN I HALSEN OG TÅRENE MINE RENNER og ser på tv - bilkollonnene til en utsultet syrisk befolkning komme frem og at disse stakkars menneskene nå endelig får mat, og når jeg ser de mest rammede menneskene ligge som levende skjeletter for å dø!!! De har levd i månedsvis på vann og pepper, og noen grønne blader de har kokt, jeg ser jeg kontrasten til dere syrere på Forus, velfødde, velkledde, med siste nyttav mobiltelefoner, sterkt previligerte og som har fått den beste behandlingen Når jeg ser dere med den frekkhet og stå foran kamera og skrike over hvor forderdelig de er blitt behandlet her i landet. Tatt imot av mennesker som har jobbet og slitt døgnet rundt for at dere skal ha det bra!!!

Er det ikke ett eneste menneske her i landet som har den smule anstendighet at de kan ta med noen bilder fra hjemlandet deres og vise hvilken nød de har der nede, den virkelige nøden og hvor prevligert dere er som har kommet til Norge, kan spise seg mette hver dag, får all den hjelp vi kan gi dere og der dere møter hjertelag.

Skam dere Syrere, pakk snippesken og dra til helvete ut av landet vårt, dere fortjener ikke fnugg av sympati eller hjelp - dere svindler oss på høylys dag og viser en misnøye som er skamfull. Mens tårene mine renner, så er jeg nå rasende!!

Utakknemmelige pakk - UUUUUUUT!

Har med vilje unlatt å henvise til skribents opphav. kilde vern!